Referenties

Bent u door mij getrouwd of bent u aanwezig geweest bij één van de vele huwelijken die ik heb voltrokken? Dan zou ik het leuk vinden dat u daar iets over verteld en een bericht achter laat.

*

5 mensen schreven het volgende:
 1. Op 26 augustus 2016 zijn wij getrouwd op de Strabrechtse Heide in Heeze en heeft Linda onze ceremonie geleid. Wat een top ceremonie hebben wij gehad dankzij haar. Niemand anders dan zij had ons verhaal zo mooi kunnen vertellen. De oprechte interesse, haar fijne stem en haar liefde voor haar vak straalde er aan alle kanten vanaf! Vanaf het eerste moment verliep het contact heel soepel en voelden wij ons direct op ons gemak. We hebben een uitgebreid gesprek gehad ter voorbereiding op de ceremonie en om ons verhaal te vertellen; ons liefdesverhaal en allerlei andere dingen die wij wilden delen. Door dat gesprek heeft zij ons goed leren kennen en op die manier heeft zij een ceremonie gecreëerd die echt perfect bij ons paste! De ceremonie was echt prachtig, zo persoonlijk als zij dit bracht. Wij en onze gasten waren hier erg door geraakt. Ze wist de belangrijke dingen goed te brengen met respect, maar zonder dat het te zwaar werd. We hebben veel reacties gekregen van mensen die nog niet eerder een ceremonie op deze manier hadden ervaren. Daarnaast was Linda heel behulpzaam en betrokken, met handige tips. Met alle vragen konden we bij haar terecht en telefoontjes en mails werden altijd snel beantwoord. Een dag en een ceremonie waar wij met liefde en plezier op terugkijken. Linda is echt een aanrader voor iedereen die een liefdevolle, betrokken, bijzondere en mooie ceremonie wil hebben.


  22 mei 2018
 2. Heel erg bedankt voor het persoonlijk maken van onze mooie ceremonie. We hebben het als zeer prettig ervaren en denken terug op een schitterend zonnige, persoonlijke en heerlijk ongedwongen trouwdag! En dit allemaal op de 1e lentedag van het jaar! Bedankt Linda.


  11 mei 2018
 3. Lieve Linda,
  Wat hebben we een prachtige dag gehad… De locatie, het weer, de gasten… en jij!
  Onze wens was een romantische buitenceremonie, informeel, met een lach en een traan en vooral heel persoonlijk. En dat is gelukt… We kijken er nog steeds met een ontzettend goed gevoel naar terug, en zijn erg blij dat jij onze ambtenaar wilde zijn!
  veel liefs,
  Sanne en Danny


  28 november 2017
 4. Lieve Linda,

  Wat een luxe dat een van je beste vriendinnen zo’n geweldige huwelijksambtenaar is 🙂 We zijn ontzettend blij en dankbaar dat je ons huwelijk hebt voltrokken, zowel in Nederland als in Turkije. Het waren twee sprookjes, en met jouw persoonlijke woorden heb je veel van onze gasten een extra kijk kunnen geven in ons leven en de opbouw naar onze prachtige bruiloft. We hebben veel reacties gekregen op de door jouw zo mooi verwoorde anekdotes, het waren aanknopingspunten voor nieuwe verhalen met onze vrienden en familie. Het was fantastisch!
  Nogmaals heel hartelijk dank voor alles!
  Liefs van Hande en Joop.


  23 juli 2016
 5. Linda, nogmaals bedankt voor onze warme en sfeervolle huwelijksvoltrekking. Mede dankzij jouw lieve woorden en humor is het een onvergetelijke dag geworden. Liefs, B&B


  17 juli 2016