Referenties

Bent u door mij getrouwd of bent u aanwezig geweest bij één van de vele huwelijken die ik heb voltrokken? Dan zou ik het leuk vinden dat u daar iets over verteld en een bericht achter laat.

*

3 mensen schreven het volgende:
 1. Lieve Linda,
  Wat hebben we een prachtige dag gehad… De locatie, het weer, de gasten… en jij!
  Onze wens was een romantische buitenceremonie, informeel, met een lach en een traan en vooral heel persoonlijk. En dat is gelukt… We kijken er nog steeds met een ontzettend goed gevoel naar terug, en zijn erg blij dat jij onze ambtenaar wilde zijn!
  veel liefs,
  Sanne en Danny


  28 november 2017
 2. Lieve Linda,

  Wat een luxe dat een van je beste vriendinnen zo’n geweldige huwelijksambtenaar is 🙂 We zijn ontzettend blij en dankbaar dat je ons huwelijk hebt voltrokken, zowel in Nederland als in Turkije. Het waren twee sprookjes, en met jouw persoonlijke woorden heb je veel van onze gasten een extra kijk kunnen geven in ons leven en de opbouw naar onze prachtige bruiloft. We hebben veel reacties gekregen op de door jouw zo mooi verwoorde anekdotes, het waren aanknopingspunten voor nieuwe verhalen met onze vrienden en familie. Het was fantastisch!
  Nogmaals heel hartelijk dank voor alles!
  Liefs van Hande en Joop.


  23 juli 2016
 3. Linda, nogmaals bedankt voor onze warme en sfeervolle huwelijksvoltrekking. Mede dankzij jouw lieve woorden en humor is het een onvergetelijke dag geworden. Liefs, B&B


  17 juli 2016