Linda_Banners_Algemeen_o5

Een persoonlijke trouwceremonie.

Een trouwceremonie die helemaal op uw lijf geschreven is, zoals u dat voor ogen heeft. Als zelfstandig trouwambtenaar richt ik me helemaal tot u. U bepaalt wat er verteld wordt, hoe lang de ceremonie duurt, niets is te gek! Ik maak er een ceremonie van dat helemaal past bij u en ik hou rekening met al uw wensen!

Ook speciale wensen of eigen inbreng is mogelijk zoals bijvoorbeeld bijzondere verhalen van een getuige of dat musicale intermezzo van een familielid. We maken er een dag van om nooit meer te vergeten.

Trouwen waar en wanneer u maar wil!

U bepaalt waar u wilt trouwen! U bepaalt de dag en het tijdstip.

Uw ”eigen” locatie, bijvoorbeeld in dat mooie kasteeltje in Limburg of op één van de Waddeneilanden of “gewoon” in de achtertuin bij uw ouders. Of misschien wel dat droomhuwelijk op een warm strand ergens in het buitenland. Alles is mogelijk.

Linda_Banners_Algemeen_o2

Linda_Banners_Algemeen_o3

U kiest voor kwaliteit en maatwerk.

Bij alle gemeenten zijn leuke en enthousiaste trouwambtenaren maar krijgt u die wel toegewezen? De gemeente bepaald vaak wie welk bruidspaar gaat trouwen. Als u wel het geluk heeft om via een foto, met of zonder tekst uw “eigen” BABS uit te kiezen, weet u nog niet of het wel klikt.

U kiest nu helemaal zelf en kijkt of die klik er nu ook is met uw trouwambtenaar. Een trouwambtenaar die niet gebonden is aan vast tijdslimiet. Ik sta de hele dag tot uw beschikking. Er is dus geen sprake van lopende band werk. Als zelfstandig trouwambtenaar heb ik alle tijd voor u en uw ideeën en er is ruimte genoeg om aan uw wensen te voldoen.

Wilt u heel graag een persoonlijke ceremonie, maar heeft u helemaal geen idee welke mogelijkheden er allemaal zijn? Een zelfstandige trouwambtenaar kan meestal wel inschatten wat past bij uw persoonlijkheden en op basis daarvan met u meedenken en suggesties doen. Handig!

U bouwt een band op met “uw” BABS.

Door de voorgesprekken die we hebben en de contacten over en weer, maakt dat we geen vreemden zijn voor elkaar als we op de trouwdag tegenover elkaar staan. Ik ga ervoor zorgen dat u kunt ontspannen en alles relaxed over u heen kunt laten gaan, zonder bang te hoeven zijn dat er iets wordt gedaan of gezegd wat u niet wilt. Met alle voorbereidingen maken we er SAMEN een dag van dat voor altijd in uw geheugen gegrift zal staan.

Linda_Banners_Algemeen_o4