Linda Deitmers

~ I INVITE YOU TO CELEBRATE LOVE ~

Linda Deitmers

Mijn naam is Linda Deitmers-de Haan en sinds 2011 ben ik beëdigd trouwambtenaar, ofwel Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS). En door mijn beëdiging is er de mogelijkheid om in elke gemeente/plaats werkzaam te zijn als trouwambtenaar.

Speciaal huwelijksambtenaar

Bij een zelfstandig trouwambtenaar is alles mogelijk! Samen met uw inbreng en wensen maken we er een ceremonie van om nooit te vergeten.

Linda_Wie_ben_ik_o1

Over mijn passie

Ik beoefen dit vak uit met veel liefde en passie en vind het iedere keer weer een eer mensen in de echt te verbinden. Ik doe dit dan ook met veel plezier en enthousiasme en aangevuld met de daarbij behorende emotie en humor.

In twee woorden een “pracht-job”!!!

En dat heeft mij er toe gezet dit beroep ook zelfstandig uit te gaan oefenen.

Dus daarom, welkom op mijn site en ik hoop dat ik u kan/mag helpen en dat ik kan bijdragen aan de mooiste en meest persoonlijke dag van uw leven!

Wat maakt een zelfstandig trouwambtenaar zo speciaal?

Een zelfstandig trouwambtenaar heeft en neemt meer tijd voor u. En zal meer tijd besteden aan de voorgesprekken met het bruidspaar en eventueel met familie of getuigen. Op deze manier bouw ik een band op met het bruidspaar voor een nog persoonlijkere ceremonie.

  • U kunt uw eigen dag en tijd bepalen.
  • Uw ”eigen” locatie….. bijvoorbeeld in dat mooie kasteeltje in Limburg of op 1 van de Waddeneilanden of “gewoon” in de achtertuin bij uw ouders. Of misschien wel dat droomhuwelijk op een warm strand ergens in het buitenland.
  • U kunt zelf de BABS kiezen die bij u past. Dus niet een aangewezen BABS door de gemeente en die u maar, als u geluk heeft, 2 à 3 weken van te voren toegewezen krijgt of spreekt.

Ook bij het indelen van de dag en ideeën over het huwelijk kan ik, door mijn vele huwelijken in binnen- en buitenland, u ook daar bij helpen en met u meedenken om het DE dag uit duizenden te laten worden.

Neem contact op →

Linda_Banners_Wie_Ben_Ik_o2