Linda_Banners_Speciale_Wensen_o4

Problemen worden uitdagingen

Lijkt uw wens in eerste instantie onmogelijk? Het is verstandig deze toch te overleggen met de trouwambtenaar van uw keuze.

Een zelfstandige trouwambtenaar is creatief, wil zichzelf blijven vernieuwen, heeft connecties in de trouwbranche en een ruime ervaring met huwelijken die niet standaard zijn. Hierdoor wordt er meestal wel een manier gevonden om uw wens in vervulling te laten gaan, ook als u tegen allerlei problemen (hoge kosten, onwelwillende gemeentes, etc.) aanloopt.

U kunt trouwen op een bijzondere plek

Altijd al de droom gehad te willen trouwen op het strand? Of juist lekker vertrouwd en intiem bij uw ouders in de achtertuin? Alles is mogelijk.

Als trouwambtenaar kan ik in elke gemeente of plaats benoemd worden voor een dag om u officieel in de echt te verbinden. Er zijn altijd gemeentes die alleen van hun eigen trouwambtenaren gebruik maken maar daar zijn ook weer andere oplossingen en ideeën voor te vinden.

Linda_Banners_Speciale_Wensen_o2

Linda_Banners_Speciale_Wensen_o5

Herbevestigingshuwelijk

Een van de wensen kan natuurlijk ook zijn uw geliefde voor een tweede keer eeuwige trouw te beloven! Ook dat kan, denk bijvoorbeeld aan een 25 of 40 jarig huwelijk. Leuk voor op de feestavond of als verrassing. Heel mooi om dat nogmaals door een trouwambtenaar te laten vastleggen, inclusief getuigen en de daarbij behorende aktes.

Tip; geef uw ouders of grootouders een tweede huwelijksceremonie cadeau. Gegarandeerd succes!

Eigen inbreng en tips van een ervaren trouwambtenaar

Als het blijkt dat na ons kennismakingsgesprek de klik er is tussen u en mij, dan gaan we brainstormen. Uw eigen wensen en inbreng staan centraal. Niets is te gek! Misschien wil een familielid wel iets moois spelen op een piano tijdens de ceremonie, of wilt u de trouwringen door een huisdier laten brengen of willen juist de vaders wel iets persoonlijks toevoegen tijdens de huwelijksvoltrekking, ook dat kan.

Al uw wensen zijn bespreekbaar en vaak ook haalbaar, ook al denkt u soms zelf van niet. Als u het wil kan ik meedenken en tips geven hoe u de dag indeelt of misschien ideeën aanreiken over de accommodatie. Ik help u graag uw wensen uit te laten komen.

Neem contact op →

Linda_Banners_Algemeen_o1