Lieve Lisa en Jermain, wat was het een mooie dag. In het noorden van het land mocht ik jullie huwelijk voltrekken. Op Landgoed Lemferdinge in Paterswolde. Een dag vol emoties met een lach en een traan. Ik kan wel zeggen een huwelijksdag uit een sprookje. Zo ontzettend mooi als het gaat, om jullie als bruidspaar, de accommodatie, de sfeer, de organisatie, eigenlijk was alles tot in de puntjes geregeld. Het weer zat ook gelukkig mee, alhoewel de regen een beetje op de loer lag…..

En we  kunnen wel zeggen: drie keer is scheepsrecht! Eerste keer hebben jullie het moeten verzetten vanwege jullie kleine boef die in aantocht was en uiteindelijk heerlijk bij het huwelijk kon zijn. En helaas de tweede en derde keer vanwege de Corona….

Maar alles heeft de pret zeker niet mogen drukken want het was geweldig. Jullie zijn een lief, warm en gezellig gezin met inmiddels nog een kleine spruit erbij. (gelukkig was dit wondertje nog in een erg vroeg stadium om voor een vierde keer roet in het eten te gooien;) )

Ik vond het erg fijn en een hele eer jullie trouwambtenaar te mogen zijn…

Liefs Linda

Lisa en Jermain 27-08-2020
Datum

27 augustus 2020

Bruidspaar

Lisa en Jermain 27-08-2020

Categorie

Zomer