Uw huwelijksambtenaar kiezen.

U gaat trouwen, gefeliciteerd! Als huwelijksambtenaar ben ik er graag voor uw huwelijksvoltrekking. Een belangrijk en romantisch moment op uw speciale dag. Een gebeurtenis om nooit meer te vergeten.

Mijn naam is Linda Deitmers, huwelijksambtenaar met liefde en passie voor het vak. Een trouwambtenaar heet officieel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). In bijna iedere gemeente is het mogelijk om zelf te kiezen voor uw trouwambtenaar. Denk dan ook goed na wat u belangrijk vindt op het bijzondere moment van de huwelijksvoltrekking.

Ik vind het een eer om twee geliefden in de echt te verbinden. Ik doe dit met emotie, maar ook humor is belangrijk op een spannend moment als deze. Met plezier, enthousiasme en een persoonlijke noot draag ik graag bij aan de mooiste dag van uw leven!

Waarom zelf een huwelijksambtenaar kiezen?

Bent u bang dat de huwelijksvoltrekking een onpersoonlijk of saaie formaliteit wordt? Wanneer u zelf kiest voor uw huwelijksambtenaar hoeft u daar niet bang voor te zijn. Naast de jurk, de bruidstaart en de bloemen heeft u namelijk ook zelf de keuze over uw trouwambtenaar. Ik vind het belangrijk om u te leren kennen. Bij voorkeur doe ik dit bij u thuis; een plek waar ik u persoonlijk leer kennen u zich op uw gemak voelt.

Ik leer u graag kennen en neem , indien u hier voor open staat, contact op met familie en vrienden. Zij kennen u als geen ander en hebben vaak mooie verhalen. Verhalen die ik als trouwambtenaar met een creativiteit van woorden omzet tot een uniek geheel. Samen plannen we de gehele trouwceremonie en doorlopen we alle details.

Of u nu trouwt in een kasteel, aan het strand of in uw eigen tuin; Ik trouw u geheel naar wens, op welke locatie in Nederland dan ook. Heeft u nog geen locatie voor de grote dag? Ik sta ook graag klaar voor het vinden van de perfecte locatie.

Wist u dit al over huwelijksambtenaren?

  • Wanneer u zelf geen keuze maakt voor een huwelijksambtenaar, dan zal de gemeente-trouwambtenaar het huwelijk voltrekken. Vaak is er dan pas twee weken voor de bruiloft contact, wat het moeilijker maakt om uw ceremonie een persoonlijke noot te geven;
  • Een BABS is een trouwambtenaar die is beëdigd in de rechtbank. Hij of zij is benoemd in de gemeente;
  • Een BABS die in heel Nederland trouwt, wordt ook wel trouwambtenaar of ceremoniespreker genoemd.

Huwelijksambtenaar voor een onvergetelijk moment.

De huwelijksvoltrekking is een bijzonder moment met belangrijke mensen om u heen. Een feestelijk gebeurtenis waar u samen van geniet. Als trouwambtenaar maak ik graag kennis met u om dit speciale moment met woorden vast te leggen en de ceremonie onvergetelijk te maken.

Linda Deitmers – Huwelijksambtenaar
T: 06 50515937 of stuur een mail naar linda@speciaalhuwelijksambtenaar.nl.

Tags: huwelijksambtenaar, BABS

Datum:
Artikel:
Huwelijksambtenaar
Beoordeling:
51star1star1star1star1star
CategorieTrouwambtenaar

Linda 2019 | Powered by Goldies Reclame

Algemene voorwaarden | Beëdigd trouwambtenaar