Uw huwelijksceremonie.

Bij een huwelijksceremonie denkt u misschien aan een plechtige, formele aangelegenheid. Toch heeft u genoeg ruimte om hier een eigen invulling aan te geven. Van de keuze tot de muziek en aankleding tot de keuze van de huwelijksambtenaar; u bepaalt welke sfeer u neer wilt zetten.

De huwelijksceremonie is een onmisbaar en bijzonder deel van uw trouwdag. Het is het moment waarop u het ja-woord uitspreekt. Het is dan ook niet gek dat u wilt dat alles op dit moment tot in de puntjes is verzorgd. Nieuwe herinneringen worden gemaakt, maar ook momenten uit het verleden worden tijdens de trouwceremonie gedeeld. De huwelijksambtenaar kan dit doen, maar ook het uitspreken van een trouwbelofte draagt bij aan een persoonlijke, intieme sfeer. Maar hoe schrijft u deze?

De huwelijksceremonie en trouwbelofte.

Het schrijven van een trouwbelofte voor de huwelijksceremonie kan best wat stress opleveren. Deze tips geven u een opstapje bij het schrijven van een mooie, ontroerende gelofte.

  • Bedenk dat het uitspreken van de gelofte tijdens de trouwceremonie een moment is tussen u en uw partner. U mag dus best herinneringen of uitspraken aanhalen die alleen voor u beiden speciaal zijn;
  • Is uw trouwceremonie een emotionele gebeurtenis, of is er ook ruimte voor humor? Pas uw trouwbelofte hier op aan en zorg er voor dat u en uw partner op één lijn zitten;
  • Even geen inspiratie? Denk na over hoe u zich bij elkaar voelt, wat de beste eigenschappen zijn van uw partner en welke herinneringen u samen deelt. Belangrijke woorden om tijdens de trouwceremonie uit te spreken.

Een persoonlijke huwelijksceremonie.

Om uw trouwceremonie nog persoonlijker te maken, is het aan te raden een huwelijksambtenaar te kiezen die bij u past en die het verhaal van u samen weet over te brengen. Als huwelijksambtenaar zorg ik, Linda Deitmers, ervoor dat uw huwelijksceremonie er een wordt om nooit te vergeten. Ik leer u graag kennen in een persoonlijk gesprek, bij voorkeur bij u thuis. Ontspannen in uw eigen omgeving. Samen nemen we de gehele ceremonie door en kies ik de juiste worden om u en de gasten mee te nemen op uw levensreis.

Linda Deitmers – Huwelijksambtenaar
T: 06 50515937 of stuur een mail naar linda@speciaalhuwelijksambtenaar.nl.

Tags: huwelijksceremonie, huwelijksambtenaar, persoonlijke huwelijksceremonie

Datum:
Artikel:
Huwelijksceremonie
Beoordeling:
51star1star1star1star1star
CategorieTrouwambtenaar

Linda 2019 | Powered by Goldies Reclame

Algemene voorwaarden | Beëdigd trouwambtenaar