De trouwceremonie.

De trouwceremonie, de gebeurtenis waar eigenlijk alles om draait. Het moment waarop u het ja-woord aan elkaar geeft. Reden genoeg om er iets speciaals van te maken! Passende muziek, persoonlijke trouwbeloftes en toespraken van getuigen; allemaal middelen en mogelijkheden die uw huwelijksceremonie maken tot een persoonlijk en bijzonder moment.

Duur van een trouwceremonie.

De officiële duur van een huwelijksceremonie is ongeveer een half uur tot driekwartier, afhankelijk van de hoeveelheid informatie die de huwelijksambtenaar over u vertelt. De gehele duur van de ceremonie is vaak langer, want ook het ontvangst van de gasten en de felicitaties horen erbij. Afhankelijk of u in een stadhuis trouwt, bent u ook daadwerkelijk gebonden aan een vaste tijd van uw trouwceremonie. Kiest u voor een lange ceremonie? Zorg er dan voor dat u deze ondersteunt met muziek of laat getuigen iets vertellen.

Plan uw trouwceremonie.

Tijdens de huwelijksceremonie staat u stil bij uw relatie en wat u voor elkaar betekent. Stel een lijst op met alle belangrijke punten die terug moeten komen tijdens de ceremonie. Maak er een trouwceremonie met invulling van. Denk bijvoorbeeld aan een speech van een familielid, een vriend die een muziekstuk speelt of een mooie afsluiting van de huwelijksceremonie door het oplaten van ballonnen. Bedenk wat goed bij u past.

Hoe deel ik de zitplaatsen in bij mijn trouwceremonie?

Wie zit waar tijdens de ceremonie? Een klus die best ingewikkeld kan zijn. Toch is het goed om hier een plan voor te maken. Vaak worden de eerste vijf rijen gereserveerd voor naaste familie. Ouders zitten uiteraard op de voorste rij tijdens de ceremonie. Zijn er veel gasten aanwezig bij de huwelijksceremonie? Plaatsaanwijzers, zoals broers, zussen of bruidsmeisjes kunnen dan de gasten de juiste stoelen wijzen.

Huwelijksambtenaar voor een persoonlijke trouwceremonie.

Belangrijk bij uw huwelijksceremonie is een fijne band met uw trouwambtenaar. Zij zal namelijk zorgen voor een toespraak over u als stel. Vertel wat u belangrijk vindt en wat de sfeer is die u neer wilt zetten. Als trouwambtenaar ga ik, Linda Deitmers, daarover graag met u in gesprek. In een persoonlijk gesprek leer ik u graag kennen. Dit doe ik bij voorkeur bij u thuis, zodat u zich ontspannen voelt in uw eigen omgeving. Samen met u overleg ik alle details van uw huwelijksdag, zodat uw ceremonie er een wordt om nooit te vergeten!

Linda Deitmers – Uw persoonlijke huwelijksambtenaar

T: 06 50515937 of stuur een mail naar linda@speciaalhuwelijksambtenaar.nl.

Tags: trouwceremonie, duur trouwceremonie, huwelijksambtenaar

Datum:
Artikel:
Trouwceremonie
Beoordeling:
51star1star1star1star1star
CategorieTrouwambtenaar

Linda 2019 | Powered by Goldies Reclame

Algemene voorwaarden | Beëdigd trouwambtenaar