Speciaal trouwen, wat voor u?

Uw bruiloft is een moment dat u altijd bij wilt blijven. Het is een van de mooiste dagen van uw leven. Hoe zorgt u er dan voor dat het een memorabel moment wordt? Door speciaal te trouwen!

Bij speciaal trouwen kunt u denken aan de meest gekke dingen, zoals trouwen onder water of in een luchtballon. Voor wie dit toch echt een stap te ver gaat, is speciaal trouwen ook zeker mogelijk met subtiele details. Kleinigheden die uw huwelijksceremonie persoonlijk en uniek maken. Waar kunt u zoal aan denken?

De juiste sfeer.

Met mooie decoratie kunt u een unieke sfeer creëren om speciaal te trouwen. Begin met het maken van een moodboard. Kies voor kleuren en sfeerbeelden die het thema ‘speciaal trouwen’ voor u weergeven. Het is niet alleen een goede eerste stap, het is ook nog eens leuk om alvast te fantaseren over hoe de perfecte dag eruit gaat zien. Het is ook mogelijk om een thema te kiezen die past bij u als stel. Geef gasten vervolgens ook een dresscode of kleurenschema, zodat zij passen in het geheel en bijdragen aan uw wens om speciaal te trouwen.

Verras uw gasten.

Nog een manier om speciaal te trouwen is door uw gasten te verrassen. Hierdoor zullen zij uw bruiloft nooit meer vergeten. Een leuke manier om dit te doen is door alle gasten aan het einde van de dag te bedanken met een cadeautje dat past bij u als stel of het gekozen thema. Een andere aanrader is om een polaroid camera neer te leggen waar gasten foto’s mee kunnen maken. Hierdoor hebben zij direct een tastbare herinnering!

Speciaal trouwen dankzij uw trouwambtenaar.

Is speciaal trouwen iets voor u? Vergeet dan ook de keuze voor een persoonlijke huwelijksambtenaar niet. Een goede band met de trouwambtenaar zorgt ervoor dat hij of zij van uw wens om speciaal te trouwen af weet. Als trouwambtenaar zorg ik, Linda Deitmers, ervoor dat uw trouwceremonie persoonlijk en speciaal wordt. Om u als stel beter te leren kennen, kom ik bij voorkeur bij u thuis langs om u beiden in een informele sfeer te leren kennen. Samen bespreken we uw wensen om de speciale trouwceremonie vorm te geven.

Linda Deitmers – Huwelijksambtenaar
T: 06 50515937 of stuur een mail naar linda@speciaalhuwelijksambtenaar.nl.

Tags: speciaal trouwen, trouwambtenaar, trouwceremonie

Datum:
Artikel:
Speciaal trouwen
Beoordeling:
51star1star1star1star1star
CategorieTrouwambtenaar

Linda 2019 | Powered by Goldies Reclame

Algemene voorwaarden | Beëdigd trouwambtenaar