Uw Trouwambtenaar in Eindhoven!

Mijn naam is Linda Deitmers, Uw trouwambtenaar in Eindhoven e.o. Een trouwambtenaar heet officieel Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand, afgekort tot BABS. Mijn taken zijn huwelijken voltrekken, partnerschappen registreren en omzetten van huwelijken en geregistreerde partnerschappen. Als trouwambtenaar in Eindhoven overleg ik met u de details van uw huwelijksdag en draag ik zorg voor een persoonlijke noot.

Het JA-woord is het meest romantische moment van uw trouwdag. U belooft elkaar in Eindhoven eeuwig trouw. Een moment om nooit meer te vergeten. Tegenwoordig mag je bijna in iedere gemeente in Nederland je eigen trouwambtenaar kiezen. Kies daarom voor dit belangrijke onderdeel van de huwelijksdag voor jullie eigen trouwambtenaar in Eindhoven!

Ik beoefen dit vak uit met veel liefde en passie en vind het iedere keer weer een eer mensen in de echt te verbinden. Ik doe dit dan ook met veel plezier en enthousiasme en aangevuld met de daarbij behorende emotie en humor. Ik hoop dat ik u mag helpen en dat ik kan bijdragen aan de mooiste en meest persoonlijke dag van uw leven! Linda Deitmers ~ Trouwambtenaar Eindhoven

Hoe ga ik als trouwambtenaar in Eindhoven te werk?

Ons eerste kennismakingsgesprek houd ik het liefst bij u in Eindhoven. Dit doe ik bij voorkeur bij jullie thuis, dat praat voor u het gemakkelijkst. Lekker ontspannen in uw eigen omgeving.

Met uw goedvinden wil ik graag contact opnemen met vrienden en familie. Deze hebben veelal de leukste verhalen en anekdotes waarmee de toch al mooie dag nog persoonlijker wordt. Dan ga ik in op uw persoonlijke verhaal en nemen we uitgebreid de details door. Zo plannen we samen de trouwceremonie tot een prachtig geheel! Als trouwambtenaar te Eindhoven kan ik u ook helpen bij het vinden de van de perfecte locatie.

Trouwen in de gemeente Eindhoven.

Als u gaat trouwen kunt u met de gemeente afspraken maken over het sluiten van uw huwelijk. Bijvoorbeeld over de locatie, de datum en het tijdstip. Ook kunt u afspraken maken over hoe de trouwceremonie eruit komt te zien. Het is verplicht dat er getuigen aanwezig zijn als u elkaar het JA-woord geeft. Dit kunnen minimaal twee en maximaal vier meerderjarige getuigen zijn. Gratis trouwen? Ook dat kan! Er zijn dan alleen wel minder mogelijkheden.

Waarom trouwen met een trouwambtenaar in Eindhoven?

Kunt u op elke locatie trouwen? Ja, dat kan echt! Of u nou in de tuin wilt trouwen, op Ibiza of in een kerk: het kan allemaal. Máár eerst ga je voor de wet trouwen, daarna trouw ik u op de locatie waar u écht wilt trouwen. De gemeente doet vaak moeilijk met trouwen op een bijzondere locatie, maar zo mag het wel. Als trouwambtenaar te Eindhoven adviseer ik bruidsparen dan ook om het op deze manier te doen! Neem met mij contact op en vraag naar de mogelijkheden.

T: 06 50515937  of stuur een mail naar linda@speciaalhuwelijksambtenaar.nl.

Tags: Trouwen, Trouwambtenaar Eindhoven, huwelijksambtenaar, Babs

Datum:
Artikel:
Trouwambtenaar Eindhoven
Beoordeling:
51star1star1star1star1star
CategorieTrouwambtenaar

Linda 2019 | Powered by Goldies Reclame

Algemene voorwaarden | Beëdigd trouwambtenaar